.::My Followers::.

Monday, June 1, 2009

Nengok apa Syifaa wat

Semalam, dah bagi syaza tdo, zati g la dapur nk msk
Syifaa ada kat depan tengah men ank patung 'negro' dia
Lama jugak la zati kat dapur, heran gak nape syifaa ni senyap jerk
Haa...kalu dia senyap tu mesti ada menda dia buat nih...
Nak tau dia wat pe..?
Meh kita intai dia...
Taaadaaa...!!!!

Mak aii, gebunya muka cayunk..?

Erm...habis la cadar tu erk...!!!

Nk bagi 'negro' pakai pampers lak...


'Negro' tecik la cayunk...mana muat pampers kakak tu...

Haa...g toilet lak nak basuh bontot 'negro' dia coz orkork...
Haha...seb bek 'negro' tu plastik tau, kalu kain, dah lama basah...


4 comments:

NOR HAYATI MD NOOR said...

ha...ha...rajinnya syifa....ikut mummy dia la tu..make up sampai dah putih mcm tepung gomak.....comeynya......hmmmm.....adik masak apa smlm???? rajinnya....wakaka......

IzZeTy84 said...

Hihi...rajin la sgt...
Msk pindang jer pun...

Nurhayati said...

wah Syifa nak cantik mantik ni berbedak penuh satu muka.. hihihi
esok2 pakai lipstick plak.. ;)

IzZeTy84 said...

Tu la aunty yati...
nanti kita nengok zara lak yer...
hihi...nk putih gebu cam zara...