.::My Followers::.

Wednesday, June 10, 2009

Akar Bunga Fatimah

Erm...akhirnya berjaya gak zati bw mai ofis akar
bunga fatimah ni...wife Wan (Bilik Fail) ni tgh sarat
ngandung 1st baby...ari tu wan ada dok cari akar ni,
so zati bg la kat dia pg tadi...
actually, zati pun x tau org panggil bunga or akar...
akar ni free je diberi dr pharmacy dkt Kepala Batas
diorang sedekah kot...
yg zati tau free pun masa zati preggy dulu ada g ambil akar ni...
setahu zati, akar ni hanya terdpt di negara2 timur tengah je...
kita kena rendam n minum airnya
smoga dipermudahkan oleh Allah S.W.T utk proses bersalin...
kita hanya mampu usahakan...tul x..?
Insyaallah... ;p


ni la wan n her beloved wife masa diorang
g bercuti kat Pangkor Island ritu...
x sabar nk g tgk baby uolls...




haa...ni la akar bunga fatimah tu...

No comments: