.::My Followers::.

Tuesday, June 2, 2009

Bunga Flip Flap

Yang Arif (My Boss) balik KL last weekend, before dia
balik zati ada pesan bunga flip flap ni...nengok kat keta
org cam comel jerk...tu yg pesan kat dia...
mcmlah kat Penang ni x de dah...
masalahnya, tak penah jupe pun...
wat muka tebal je la pesan kat dia...
Y.A : Ok zati, saya nk balik KL dah ni...
Zati : Y.A, saya nk pesan bunga flip flap cam dlm keta Y.A. tu leh x..?
Nanti saya byr balik kat Y.A. (X malu ke bdk ni..?)
Y.A : Owh, bunga tu ank saya yg belikan, awk nak colour pe...?
Zati : Colour merah or pink...(sronok dah nih..!!!)
Y.A : Ok, nanti saya suh ank saya belikan utk awk...
Zati : Ok, tq Y.A, nanti saya byr balik erk..
(Erm x sabar nk nunggu monday ni, nk nengok bunga gedik2 tu...)

Tadaa......

Dua skali Y.A. bli tuk zati...
Erm, sian zakri (Ordely Y.A.) zati bg la kat dia satu...
Dah ar kami berdua jerk yg dok dlm ofis ni,
sian lak kat dier...
tapi dia lelaki okay, x leh la jiwang sgt...!!
nah, amik bunga colour putih tu...
Yg ni zati punya....weee...!!!


erm...yg ni zakri punyer...sian la, bunga dia x leh nak flip n flap sgt, ntah naper, coz owner dia laki kot... sowi zack, naper ang x mai, zati bg yg rejected...haha...

4 comments:

Nurhayati said...

sangat cantik.. cute je.. ;)

NOR HAYATI MD NOOR said...

Adek, mintak Y.A beli 10 utk k.yati...hik..hik...

Zetty84 said...

Erm....mmg cute mummy zara...
da dua org nama yati lak...
zati pggl akak mummy zara la...

Zetty84 said...

K. yati, tok sah dok menggatai nk order memanyak...p bli ngan nat yer...harap maklum...haha...org high court jerk yg dpt...sowi...