.::My Followers::.

Thursday, June 4, 2009

Nasi Bersila Lahar Kepar

Last night, zati n family janji nk bw my cousin
yg dtg kursus kat TUDM, Butterworth g mkn
nasi sila kat Lahar Kepar, Kepala Batas
serius uolls, nasi dia memang sedap sgt...!!!
betul.....kalu dtg kepala batas, try la ye...
nih nk promote kedai ni...
En. Halim (tauke kedai), zati nk komisen ye...
kalu x caye sedap ke x,
nengok pict. di bwh ni.....


Leh email lg tu......


Tgk la, betapa ramainya org...


Bila nk dpt mkn ni mummy.....???


Adik yg nk mula wat perangai, nasi smpi lmbt sgt...


perut sudah lapar maaa, bila nk dpt ni....


Hadush...lmbt sungguh nk smpai turn aku...


Erm, ni la aym grg yg zati suka...!!!
tulang dia rangup tau...dapnyer........


Ha tgk, tggl manyak ni jerk...
tauke tgh wat bill..

Amoi pun ada, sronok lak org snap gmbr diorang yer...

Ni nak wat filem pe lak ni...?
Owh...RTM dtg rakam utk rancangan
Galeri Perdana TV1...

Ish...bila nk sampai turn aku ni...
ramai giler.....

Haa...inilah rumah tauke nasi sila ni...
besh kan, buka kedai mkn yg maju
leh dpt umh sebesar ni,
dari sederhana trus kaya...
congratz...!!!

5 comments:

4 Kay-E said...

Macam sedap je... Bila ramai pelanggan mesti sedap betul tu...
Balik nanti boleh le try makan kat situ :)

MRS. K said...

zati, awat tak habaq blog dah aktif.. klu tak dah lama folo.. hikhik..

mummYaeesh said...

hmanggaii..ntah2 dia ada pakai ape2 pelaris kot..smcm jek ramainye..woohoo!

Zetty84 said...

4 Kay-E : bley...bila dah blik m'sia nanti, singgah cni yer akak...mmg best....

Mrs. K : baru jer wat balik kay...ko mmg dah follow dah pun..:p

Mummyaeesh : Ntah la akak, mmg ramai sgt kedainyer...akak try la dlu, mmg sedap...

nasisila said...

Terima Kasih kerana tolong promosi Nasi Sila Lahar Kepar..