.::My Followers::.

Thursday, June 25, 2009

Tag Keychain Kunci Keta

Came from K.Rina Manja...sorry lmbt nk jwb tag ni akak...
  • SOALANNYA :-

1. Ambil Gambar keychain yg ada pada kunci kereta/motor/van/lori atau apa2 aje kenderaan (kunci rumah/ofis x aci okay...!!!)

  • Haa...ni la pict. keychain kunci keta Zati yg borok...!!! haha...


2. Buat ulasan lanjut mengenai keychain korang

  • Keychain keta yg simple jerk...dpt keychain ni ms bli handbag Guess ni...


3. Nyatakan juga jika ada memori atau kenangan indah pada keychain tersebut...
  • Entahla, rasanya x de pe2 kenangan pun...cuma masa tu bli handbag, mmg dpt keychain ni...speciallnyer keychain ni dia leh wat torchlight taw...!!!

4. Nak tag sape...?

  • Erm...kalu uolls rajin, wat la tag ni erk...!!! ;p

3 comments:

Haslinda said...

hi..salam kenal2 dr bayan baru ja nih..

Jue a.k.a Ibu Iman Zafran said...

hehehe.. key chain pun kena tag ekk..??

Rinna said...

TQ Zeti..wat tag tuh..:) Jgn lupa ambil Friendship Award kat blog akak.. yer.. ada kat belah kanan bawah..ok..!!