.::My Followers::.

Tuesday, June 9, 2009

Zati Yg Semakin Gemukss

Huhu...zati dah gemuks skang ni...
cedihnyer...dulu after delivered syaza,
berat 48kg...now dah 50 kg la...
aduh...nk kena maintain ar,
hubby zati ramping sgt...ekeke...
nak kena bagi balance dgn dia...
skang decided nk mkn balik products
herbalife yg zati mkn dulu masa dlm pantang...!!!
product ni mmg bagus...tapi uolls kena ikut tul la...
x leh la nk cilok2 curi mkn yer..!!!
terpaksa la...umo muda, x kan nk nmpk
bdn berumo...so, now k.ton, k.yati, nat, k.sue n pn.yati
i'm on diet right now...!!!
plz jgn nk goda pe2 yer...



Ha...ni la set herbalife yg zati nk amik balik ni...
dia kena shake formula 1 + formula 3...
rasanyer mmg sedap...!!!
cam ice blended...coz dia kena shake dgn ice cubes...
ank zati si syifaa pun suka minum...
pastu kita kena minum tea mix dia...
slalunyer zati minum tea mix
after mkn, kononnya nk bakar lemak la...
hihi...mintak2 la berjaya balik jd cam dulu...
huk3...kena berpantang la nampaknya...
wish me luck k......!!!

7 comments:

Raja Radiah said...

alahai zati...50kg tu mana de gemuknya sayang oiii....kena sesuai ngan ketinggian...cam akak ni baru lah kategori dah gemuk...haha..tapi minum herbalife tu memang boleh kurus...akak dah penah minum tuk 3 bulan, masa tu baru2 kawen lerr...memang melaram sakan bila dah kurus tue...

Zetty84 said...

raja radiah : zati gemuk la akak...suma suar dah x padan...ketat...!!! huhu, hubby ramping sgt...;p

mesya said...

salam..bloghopping and found your blog. do visit mine..barang baby from uk at affordable price.thanks :)

Nurhayati said...

gemok ke??!!! rasa cam tak nampak pun tang mana gemuk..kalau i ni mmg la gemuk yg patut minum herbalife nih.. huhuhu

Zetty84 said...

mummyzara : gemuk la sket dr dulu...;p tapi zati tetap x berpuas ati kalu x turun balik...huhu...

mamazana said...

ala zati, 50 kg tu x gemuk la... makan herbalife ni ok ye masa berpantang? mama nak try jugak lak nanti. nak ramping gak... hihihih.. follow u...

Zetty84 said...

Mamazana : erm...herbalife ni okay amik dia masa pantang...tgh b.feeding pun leh minum...and kena minum air kosong manyak tuk buang toksin dlm bdn...