.::My Followers::.

Wednesday, July 15, 2009

Family Potrait (Part 2)

Pict. kat yg bwh2 ni masa weolls g RASAMAS kat
TESCO last saturday...
uolls cuci mata lagik...!!!
Gmbr x tersusun la plak...Hikss.....!!! ;p
Ni syaza yg x reti dok diam kalu letak dia dlm baby chair...!!!

Syaza dlm keta...

Syaza yg tak mou dok diam dlm keta...
last skali zati letak dia kat bwh...!!!
kalu dia dok blakang, asyik wat kakak dia jerk...
sian kakak, asyik beralah dgn adik jer...
Ni sebelum weolls kuar...aksi meniarap la plak.... ;p




Tgk tu, susah snap pict. skang nih...
daddy pun bkn nk tgk sini...isk........


Lorr....adik ni, slalu jd cam gini...
mummy dah ready, adik lak tunduk bwh...erm...

tgk tu, syaza bkn mou org dok pegang2 dia...
rimas kot...!!!
cam saje2 diorang wat aksi gitew...!!! hihi...

Haa...ni pun kat umah, sebelum bertolak...
adik dah ready nk g dah...

4 comments:

Gieyana said...

nnt ur dotter dh besar mesti nmpak cam twin..comeyyy!

Zetty84 said...

Gieyna : Tu la...skrang pun org dah kata twin...sbb dua2 org tecik n kenit cam mummy dia...!!!

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. tomey je.. muka zetty ala2 cam cleopatra tu hah..

Wife to Firdaus Ghazali said...

tambah comei la zetty ngn rambut baru....

*zetty...
sy da add ur blog...