.::My Followers::.

Thursday, August 27, 2009

Syaza demam...

Alahai...syaza fever la uolls...sian kat dia...
actually, mmg dah lama dia tak demam...
risau gak la dengan penyakit2 skang ni kan...?
smlm mmg zati x leh tdo...asyik terjaga n nengok dia jerk...
risau sesangat...masa check celsius...
39.2 uolls...panas gla...
last skali, zati masukkan ubt punggung...
zati pun dah tak tau nk wat pe dah...
merah dah pipi n mulut dia...
isk...risau laa... ;p
tadi zati ada call baby sitter,
alhamdulillah.....syaza dah sihat...
tapi risau gak la...uolls suma doa2kan syaza erk...

alala...ciannya ank mummy nih...

syaza tgh kusyuk tgk TV...


walaupun demam...tetap gak nk naughty2 taw...

12 comments:

iedaLUVsham said...

ciannyer shaza...riso le skang nih, mcm2..semoga shaza cyg cepat sembuh ek =)

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

kesian nye..get well soon sayang..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

skrg ni,kalo demam straight p hospital....

Zetty84 said...

ieda : tu laa..zati pun riso sgt skang nih...hopefully, skang dia dah okay...tq aunty... ;p

Zetty84 said...

Stephanie : thanks dear...tapi skang nih, takut gak kalu g hospital, mcm2 virus ada kan..?

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

memangla sayang...but still kena jumpa doc...lbh baik mncegah dulu...pakai mask tau kalo p hospital...

Zetty84 said...

stephanie : u nk taw, syaza nih mmg tak suka kalu org dok taruk menda2 kat muka dia...tapi x penah try lagik bg dia pakai mask...ntah caner jadiknya nanti... ;p

lily azliyana @ mama zara said...

Zati- siannye syaza demam yek. hope syaza cptla baik kan. skang ni nak gi hosp pon tkt sbb ramai org sakit. better gi klinik biasa2 jek sbb tak ramai sgt org..

Get well soon syaza..!

Zetty84 said...

Akak Lily : itula...jap g nk call lagik baby sitter...nk tanya caner syaza skang nih... ;p Thanks dear... ;p

Mama-Danish & Sarah said...

moga syaza cepat sembuh....risau kalau anak2 sakit skang ni....

4 Kay-E said...

Ala. cian syaza demam.
Demam pun tetap maintain comel dgn pelekat dahi tu :)

vee said...

ciannya syaza demam..dah bwk g klinik? Moga Syaza cepat sembuh ya!