.::My Followers::.

Tuesday, October 20, 2009

Haha... ;p

Haha..uolls nmpk x,
earnings nuffnang zati ada bape..?
hihi...cam lawak jerk...!!!
baru ada RM 0.25....
eleh, ada 25 sen pun nk
kecoh kan zati nih...?
tak pe, zati akn beranakkan dia..!!!
bagi jadi byk...
semangat waja nih... ;p


13 comments:

POSH76 said...

meh ler kita sama2 klik baru lah leh dpt bnyk...hehe

Mama-Danish & Sarah said...

akak baru hari ni daftar nuffnang dik...

bila la nak beranak pinak erk...

CuTeMiUt78 said...

takpe zetty.. usaha tangga kejayaan..
eemmm zetty klik nuffnag akak.. akak klik nuffnag zetty nak

honeylanz said...

go..zati go... has dah tuai dah ;)

ratna said...

tak per..tak per.. tak lama lagi naik la tu.. tipsnya kita sendiri yg klik2 kat iklan nuffnang kat blog kita tu. saya tau ni pun dr org jugak..

Gieyana said...

all the best yer kasi dier beranak..kita pon ada ciput jer..
kalau camni kena click2 la kan..

^^ Jom click2 bg earning jd byk..hehehe

lily azliyana @ mama zara said...

Haha..akak maju sket la dr Zati..nnti kite main tolong2 klik nak. tp mane iklan Zati.tk nmpak pun. slalu kan ada letak kat atas header tuh..ke iklan zati kt belah bwh..nnti akak jenguk2..=p

4 Kay-E said...

sikit2 lama jadi bukit :)

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati...

aik..ni yg buat saya pun nk gi check acc saya..hehe..akan diupdate..nk tgk setkt mn..hehe..

ween said...

wah baru daftar dah dpt 25sen, kira ok sgt la tu kakak! duit gak, sape nak kasi kan ;p he.

sy punya belum nampak hasil lg (-_-")

sy click nuffnang akak ye kasi dy beranak pinak :)

nnt dah kayo leh blanje. hoyeyyy ;p

salam kenal, sis.

nasaoji said...

yerr..jom kt branakan dia sama2!..

atty's said...

takpe zeti.insyallah taklama lagi banak tu ..

zura@iwan said...

best gk tu..ada masyuk gk..hehe..akak tk install lg pon nuff nih..