.::My Followers::.

Thursday, October 15, 2009

Hooray...!!!

Yeay..!!! today Y.A. balik awal...
tomorrow, semua high court judges
seluruh malaysia ada seminar kehakiman...
so, sok friday weolls suma staff MT5 panjang kaki
lah nak shopping..!!!

uolls nk taw, my boss x penah amik
cuti sepanjang tahun ni taw...
yg dia amik cuti pun masa
raya and emergency jerk..!!!

kira masa raya dia amik cuti 3 hari...
pastu emergency 1 ari...
kira sepanjang dari bulan 1 till 10 nih..
baru 4 hari jerk...!!!

haa...zati lak yg cuti terlebih2...
keh3...al maklumlah..
ada ank kecik ni kan... ;p




12 comments:

CuTeMiUt78 said...

wah.. bagus la bos zety kan.. cuti still byk

ratna said...

ya allah..cemerlangnya baru 4 hari bercuti.. mesti cuti dia berlambak-lambak tu. meh baik mai sikit cuti tu bagi kat kita.

~Zetty84~ said...

cutemiut78 : tul...boss zati nih mmg tip top laa.. ;p

ratna : erm..kalu leh wat camtu, zati la org pertama nk bodek cuti dia... ;p

Dee said...

my husband pun camtu..mc pun xde..kecuali mmg dia demam teruk..kita yg pompuan je slalu amik cuti bila anak sakit..

Mama-Danish & Sarah said...

akak punya cuti lak tinggal 4 hari.... cakap ngan bos zati, tukar ngan akak leh tak?

dia ambik balance akak yg tinggal empat, akak ambik dia punya yg baru habiskan 4....

CT NORAMIZA said...

zety, bos2 ni mmg camtu kot, x nak cuti, diaorang x dak life cam kita kot, happening je selalu :) hehehe jahatnya aku mengutuk bos

~Zetty84~ said...

dee : erm..slalu pompuan jerk slalu cuti kan..? diorang x pe la leh wat keja....ni ank kena bergntng dgn mak la kan..? ;p

mama danish & sarah : hikhik..leh tukar ker..? mesti zati rembat kat zati dulu, baru kasi kat akak... ;p

ct noramiza : hik2...diorang da byk keja nk kena settle kot...kalu kita ni slalu jerk membuta..kuikui ;p

MRS. K said...

sama cam bos aku kat bpr dulu..
ye la, anak dara tua. idop utk kerja.. heheh.. setahon cuti 1 ari jer sbb demam.. raya pon tak amik cuti

4 Kay-E said...

Wah.. seronoklah dpt cuti!
enjoy ur day :)

♥ EeiNz ♥ said...

kteorg kt Federal Court pun hip hip hooreeyyy... hehehehe

Deelira said...

amboi2..
panjang kaki bershoping..
zue duk opis je..
sini x de tmpt menarik nak p la zatty

atty's said...

happy weekend..