.::My Followers::.

Friday, October 9, 2009

Tolong zati bg pendpt nih...!!! Help..!!!

Camne nk mulakan N3 ni erk...???
Isk...malu pun ada...hikhik...
zati nk tanya pendpt uolls nih... ;p
kalu uolls dok kat tmpat zati la kan...
cuba bayangkan taw...!!!!

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

::

V

EX-BOYFRIEND UOLLS,
KAWEN DGN SEPUPU UOLLS...!!!!

camner...???
agak2 malu x nk berdepan dgn dia nanti..???
haa...cam tu la zati akn hadapi pasni...
huhu...ingatkan dah x jupe dah...
alih2 kawen dgn sepupu lak....
hadush...dah la family zati suma
dah kenal...tup2...kawen dgn sepupu kita lak...
camner erk...???

BUAT BODO ke..???
TAK TEGUR ke..???
NAK TEGUR ke...???

semuanya ?????? lah...
tolong....!!!!!
esok diorang nk kawen nih...
10/10/2009 (Sabtu) kat Alor Star...
mlm ni zati dah nk bertolak balik kg....
camner nih...???
help...!!!

16 comments:

Siti @ nurie said...

erk??????? siti pun tak tau nak buat smner,...sepupu rapat ker?...sepupu tu tau tak husbnd dia ex zati?...ku risau tetiba,,...

Gieyana said...

Buat bodo jer la..yg lepas tue biarkan jer..:d

~*Zetty84*~ said...

sepupu rapat ler...camne nih.. ;p

CuTeMiUt78 said...

alamak.. payah gak ni.. dah la semua kenal ya.. zety ngan xbf tu dulu clasch cara baik ke tak.. klu cara baik. buat la cam korang takde apa.. tapi clach cara tak baik.. better buat tak kenal je la kot..

CuTeMiUt78 said...

emmmm camne blh kenal ngan sepupu zetty ??

honeylanz said...

hmm.. zati buat mcm biasa. buat mcm x de pape..

ainaridhwan said...

ala wat2 bodo jer...
n wat2 x ingat sapa dia..
JANGAN PANDANG BELAKANG....$%^&*(

M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm..

bg ct kan..bt bodo jer lah..klu dia tegur..kita tegur blk..jgn lak smpi x bertegur sapa..nnt lain plak citernya.. yg lps tu biar lps..kita aggp cam br kenal dah..

lily azliyana @ mama zara said...

aiseh..mcm mane la plak ex-bf tu leh 'ter'kenal ngan cousin zati ni..=p

nway, akak rase better zati buat biasa jerk. lagipon dh kisah lame + dh jadik sepupu plak kan. so layan die mcm biasela, as sedara mara yg lain jugak..hope everything will be ok..=)

Nurhayati said...

aduhai zati.. susah jugak yer.
tapi kalau ngan xbf zati tu dah lama tak contact..dan zati pun takde rasa ape.. just relax je la.. tegur bila perlu..

tapi tetap tak leh bayangkan huhuhu nanti citer ek pe jadi ;)

iedaLUVsham said...

wwooo!!!! camne tuh zetty weh?? ko buat bodo jerk, kalo dia tego, jwb biase2 je, ekekeke!!!! lagi ponnnn laki kooo lagi ensem dari dia, mesti dia jeles, wakakak!!! merepek aku! ;p

ikiqzana said...

suami zetty tahu ker?? alaa.. wat x tahu je... cerita dh lama.. bukak buku baru..

atty's said...

ko buek jew bodoh..seolah takde apa zetty ..

ibu emy efy eqy said...

pendapat akak, yang dah berlalu biarkanlah berlalu. dah memang bukan jodoh zati dengan ex-boyfriend tu. bila jumpa buat biasa je. jangan tunjuk sangat jika ada rasa marah atau benci... jika masih ada rasa sayang, lemparkan rasa itu jauh2...
yang penting zati dah ada insan-insan yang menyayangi diri zati sekarang ni iaitu ♥ suami & anak2 tercayang ♥...

MuMMy 2 Haqq said...

ohh my godddd!!!! kalo saya..buat2 bodo je la..hehehe..tapi dalam hati dag dig dug..

~Zetty84~ said...

wah..seb bek ada kwn blogger yg sudi leave comment and bg opinion kat zati..thank u so much..!!! ;p