.::My Followers::.

Friday, November 6, 2009

Hihi...Meh layan picas syaza bumbum...


Okies...last entry zati ada selitkan ckit
picas syaza tgh bumbum kan..?
haa...today zati nk publishkan
antara koleksi2 tido syaza
(koleksi ker..???) keh3...

x taw la nape syaza suka tido
macam meniarap dlm cradle...
uolls rasa, betul ke org tua-tua
cakap, kalu ank yg suka tido meniarap
dlm cradle nih DEGIL..????
betul ke arr..
erm...

Ni la antara picas2 yg sempat zati snap..!!!
hihi...mummy x de keja la nih...
syiok lak snap picas syaza tgh beradu

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
V












zati nk tergelak tgk picas nih...
haha...cam TOPENG PENYAMUN
pun ada..!!!




























hikhik...syaza mmg suka tido cenggitu...
pastuh, bila bangun...
muka tuh penuh dgn petak2 kain cradle..
haha...mcm2 fe'el laa...
uolls nya ank camne lak...???







13 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

alalala...sooo shomell gmbar2 syaza tidur dalam buai. tp nape syaza suka sgt lekapkan muka kat buai tu..hehehe..klakar plak bile zati kate gmbar tu mcm topeng penyamun..=p

Zara dr baby smpai 5 bulan mcm tu mmg tido buai. pastu die mcm rimas n tak selesa akak tukarkan tidur dlm babycot. bile dh besar sket die mcm dh pndai tk puas hati sbb kena tinggl tido kat cot sorang2, tros akak tidurkan atas katil smpai skang..tp dlm sume tpt tu..BANTAL BUCUK ttp jadik peneman setia..=p

atty's said...

lasak gak syaza tido ye ..

Ena said...

Salam..

Wahhh..cutenyerrr baby tido..
Hah? Ooo lau baby suke tido niarap tu degil ker nanti? huhuhu.. anak saye yg ke-2 tu suke tido nerap gak..mesti nak nerap..

mrnoorwahidah said...

bkn org kata bgus ke tdo meniarap ni? bg org barat la..

zura@iwan said...

usihh...dasat dier tido..mniarap gitu...smpi skrg ek..hehe

mamamiera said...

dlm boyan pon lasak eh syaza tdo..
berpusing2..
same je ngan pe'el miera saye..
kalo boyan berenti buai, abih pusing2 dia kat dlm tuh.sampai kepale p0n kuar dr buai..
*zati,sudi2kanlah visit blog akk. xkomen pon xpe. janji tengok2.. coz,kalo zati jengok,zati tolong tambah unit akk kat nuffnang.. ok.kesudianmu amat d hargai..
tq muahhh.. muahhh

ratna said...

ya allah..mcm2 aksi ada.. telentang, mengiring, telangkup.. semua ada. tp syaza tembam betul kann time baby2. sungguh geram bila tgkkk..

Dee said...

gelak dee tgk..comel je..anak2 dee x diajar tidur buaian..sbg menyenangkan ibunya..hahaha..mmg senang sebenarnya..mana2 pun dorang leh tido..

~Zetty84~ said...

>>> akak lily : hihi...zara dgn bantal busuk, syaza dgn buaiannya...!!! haha ;p

>>> atty's : erm..syaza mmg lasak pun...x tido pun mmg dia lasak ckit...hikss...

>>> ena : tu laa...zati pun konpius nih...

>>> along : tu laa...ada gak dengar kata kalu tido nerap nih, otak dia berkembang...tah la yg mana betulnya...janji syaza bumbum best..!!! hihi... ;p

~Zetty84~ said...

>>> akak zura : erm akak...smpai skang dia tido cenggitu...

>>> mamamiera : okay akak...nanti zati dtg jenguk2 n tinggalkan jejak erk....wink2.. ;p

>>> ratna : tul tu...syaza masa tecik2 tembam la ckit...tapi skang, dah kurang ckit...coz dia buas sgt laa...cam bb boy pun ada...x larat nk kepong dia...!!!

>>> dee : hihi...actually, syaza bleh tido kat bwh or katil, tapi zati suka boh dlm cradle kalu siang...kalu x, x tido pun...asyik pusing2 jerk atas katil tuh...pastu baru angkat...kira cam warm up dulu laa...hikss..

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

slm zati..

amboi dia tidur meniarap..org ckp bgs tau tidur camtu. dulu prnh ajar danish coz kwn2 off srh galakkan dia tdr camtu but danish tak nak..maybe x selesa. gegirl zati pandai lah..

honeylanz said...

tembam nye dia...mcm2 aksi tido ada ;)

4 Kay-E said...

Alaaaaaaaaa.. sweetnye tido dlm buai.
Part terpenyet muka tu kelakar je..
Tapi maintain comel tido dia :)

Plg tak tahan, dalam buai pun boleh meniarap! Pro abis :)