.::My Followers::.

Monday, December 7, 2009

Huh...Syaza jatuh lagik...!!!


Isk...sian la ank mummy nih...
entah camne last saturday dia
http://emo.huhiho.comdgn syifaa
pastu http://emo.huhiho.comdtg dekat
zati...alahai...sian dia...http://emo.huhiho.com
tgk la...bengkak besar det RM0.50...
hubby cakap dia dah jatuh terperosok
kat celah almari kat dapur...!!!
tgk nih...

::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
V


dah nangis tuh, trus la nk nyot-nyot susu...!!!
http://emo.huhiho.com


alahai...seriusnyer muka ank mummy nih...


act, slalu syaza yg http://emo.huhiho.com syifaa...
tapi kali nih syifaa dah pandai mempertahankan diri kot...
ye laa...slalu syaza jerk yg http://emo.huhiho.com kann...???
kali nih, syifaa juara...
adik, kakak...tu la mummy cakap
jgn naughty2... next time, dgr cakap mummy k..???
http://emo.huhiho.com

***psst...dulu, syaza pernah pengsan taw...dia nangis x henti
[Tuhan saja yg taw zati time tuh]...
tapi kejap jerk...bila dah basuh muka dia,
dah ok...mungkin nangis x benti2 kot...
x sempat nk nyawa...isk...sgt risau skang nih
kalu dengar dia nangis...trus amik n pujuk dia...!!!



Image Hosted by ImageShack.us

23 comments:

ikiqzana said...

biala zetty.. adik beradik mmg selalu gaduh je.. lepas tu baik balik.

klu dh selalu bengkak2 tu bahaya tu zetty..

MRS. K said...

uishh
ganas dak² nih
mummy die kena alert slalu ni...
hehehe...
sian die

NOR HAYATI MD NOOR said...

sian syaza...

Dee said...

kepala ni kena hati2kan..tp tulah budak2 ni kita kena pantau selalu..dh tuam belum tu zetty..cepat2 tuam..cepat sket surut bengkaknya tu..

honeylanz said...

besarnye benjol...cian lak tgk...

lily azliyana @ mama zara said...

aduhai anak dara nih..gado ngan kakak smpai benjol dahi yerk. besar jugak benjol tu (mcm zara dulu..huhu)..pasni jgn gado2 ngan kakak lagi k..

iedaLUVsham said...

la...cianyyer dia, beso guli tuh, cian dia.. :) xpe, nnt bley buat dia jd strong :)

Mama-Danish & Sarah said...

kesiannya... teruk jugak tue..

anak2 tengah membesar mcm ni la.... gaduh2 tu lumrah la kan...

get well soon syaza yea....

~Zetty84~ said...

>>> Akak Zana : erm...zati dah sakit tekak nk halang dah akak...mmg cenggitu slalu..

>>> Mrs. K : weh, x larat nk alert slalu weh...kdg2 kita ralit sikit jerk...pastu ada saja la keja yg diorang wat..huh...

>>> Kak Yati : ;(

>>> Dee : itu laa...syaza ni sgt aktif, x mcm akak dia...dia kasar, cam bb boy...ada saja yg dia nk wat...zati dah tuam dgn ice cube...mmg slalu tuam dgn ice cube, trus cepat jerk kecut... ;p

~Zetty84~ said...

>>> Akak Lily : Erm...masa mula tgk kepala syaza, zati pun tingat kepala zara yg akak taruk entry sebesar telur puyuh tu kan..??? dah abis jaga elok dah...nk wat camne kan benda nk jadik...huhu ;(

>>> Ieda : tul tuh...budak2 nih nakal time kecik jerk...!!! bila dah besar kureng la ckit kan..??? ok aunty, syaza akn jadik good girl pasni erk... ;p

>>> Mama Danish & Sarah : Syaza dah ok dah skang aunty...dah lompat sanan sini...thanks yea...!!! ;p

♥ QaseH ♥ said...

uish kak besaq nyer bengkak,,,,meti sakit owh,,,perh cianya tgok dyer,,,

Ena said...

cian Syaza.. mesti sakit sangat2.. sbb kiter klu terhantuk sikit pun kple leh pening semacam.. apatah lagi sampai benjol mcm tuw..
Tp tu la budak2 niey.. susah nak d jangka.. kdg2 depan mata pun blh klu nak terkena tuw.. hu3

[-suziey-] said...

uish dasatnya bengkak..tuam ngn air panas or kain panas..kasi surut lebam n bengkak tu..bahaya tu..kepala bdk sensitif..ish ngeri btl la kalu smpai pengsan..huhu..hope sumenye ok..

~Zetty84~ said...

>>> Qaseh : tu laa...ni first time dahi dia bengkak cenggitu taw...!!!

>>> Ena : Tul tuh...dlm dok jaga pun dia leh jatuh kan...erm nk wat camne, budak2 ni kira lumrah la kan...jatuh sikit2 nih kira dah biasa kan..??? tapi pastu x serik2 pun...

>>> Suziey : tu laa...syaza nih kalu nangis mmg boleh pengsan coz dia suka nangis "selak"...kalu uolls yg dok KL x taw la pggil ape...kalu nangis cenggitu kan mmg x leh nk bernafas...trus muka jadik biru...

mamalieyna said...

eeii bengkak teruk tu..siannyer..msti sakit sgt!

eh nangis pun leh smpai pengsan ke, takutnye...!

4 Kay-E said...

Ala.. ciannye dia.
bengkak tu cepat je surut nnt. Biasa lah budak2...

tp mak mmg selalu akan panic.

ibu emy efy eqy said...

keciannya kat Syaza.

semoga cepat sembuh. acik wa doakan ye. lain kali main baik2 ye...

Lovely Emy said...

eii, kesian nya kak, besar nya benjol.. kena selalu tuam la kan, supaya xde darah beku..

harap syaza cpt sembuh.. :)

M@L@ said...

alor sian nyer besau bengkak tue..bergaduh yer..
sama lah anak saya selalu gaduh...lps tu nangis...dah kena marah baik balik..

atty's said...

besau benjol tu ..siannya syaza..

Nurhayati said...

alahai siannye Syaza.. dapat telur sebijik kat darhi tu kan ;)
harap2 semua takde ape la kan.. syaza strong kan.. be a good girl ye cayang!

CuTeMiUt78 said...

smpi camtu skali.. sian dia... harap takde apa2 la ya

NAJAA said...

ala..ciannye dier..bengkak trok lak tu..jgn nakal2..nnt teacher rotan tau..hehe