.::My Followers::.

Wednesday, January 20, 2010

Camne ni erk...???




Uolls...zati jatuh centa dgn day-bed nih...
ada kat IKEA...maybe this saturday
weolls nk turun KL...
rasa2 kita leh balik pasang sendiri or kena
org IKEA antar erk...???
camne nih...berkenan sgt2 nih...
kalu leh, nk bli 2...
1 tuk syifaa n 1 tuk syaza...!!!
pastu weolls cat colour putih...tulun..tulun..tulun..
uolls rasa camne..??? huhu



Image Hosted by ImageShack.us

10 comments:

ratna said...

agaknyer kena guna service delivery tu... lagi2 kalau nak beli 2.

Nurhayati said...

IKEA concept, kita pasang sendiri.. kalau nak pasang pun senang je ada instruction.. delivery pun ada.. tapi mahal.. kalau jauh cam tempat zati tak sure la.. tapi area lembah klang je dah mahal giler.

.M.A.M.A.D.A.N.I.S.H. said...

salam zati..

apa yg yati ckp tu btil..concept IKEA mmg cam gitu..psg sndri tp delivery mmg disediakan. klu 1 ok lg zati..ni 2..tkt tak muat nnt klu nak sumbat dlm keta..

Deelira @ Deeliraz said...

belilah ..cantik
maybe kl kena pasang sendiri pon ok la zatty sbb simple je tuh..
caiyok2...nnt dh beli wat entry ek hihi :p

lily azliyana @ mama zara said...

wah2x..nak turun kl sbb nak beli katil ni rupenyer yekk..jauh merantau tuh..hehehe

erm..klu delivery, kompem mahal gile sbb Zati dok penang nun..klu nk bwk sndiri plak, kena pastikan muat nk sumbat dlm ketala..=)

p/s: apepon, katil ni mmg cun habis..bagusnye syifaa n syaza dah bole tidur atas katil sndiri kan..

az1ra said...

Ikea pasang sendiri.Boleh ja beli pastu pos guna pos Malaysia/keretapi.. xdak hal la.

NOR HAYATI MD NOOR said...

beli la adik, rasanya muat kut kat reta citra adik tu.....cantik

mamalieyna said...

lawoo belila...^_^..

LiAnA said...

kalau muat bawak balik boleh ajer.. tp kalau ikea hantarkan mmg giler2 dia caj..
dulu penah tanya dr IKEA ke Bangi kos delivery RM150.. giler mahal.. boleh beli barang lain dah huhu.. itu harga dulu.. now lagi mahal kot

Qistina's Mama n Abah said...

sha rasa berbaloi la nak beli..sangat elegant tuk katil puteri 2 org tuh..cat putih..accessories yang lain pink..alamak..syoknya...