.::My Followers::.

Tuesday, February 9, 2010

Zati kena "Chicken Pox"

Salam uolls...
Zati cuti bersiaran ye...
Huhu...zati kena "Chicken Pox"...
Chicken pox yg besar punya...
Ni first time zati kena...
Masa tecik2 dulu x kena,
Dah tua baru nak kena...hehe (",)

***ni pun update guna handset***

10 comments:

aMy@LoLipOp said...

haaa rasanya skrg ni musim coz my daughter pun baru je baik..
dia kena last week..

LoVEaQshA said...

semoga cepat sembuh..!!~
jangan mkn seafood yg bole menyebabkan alergi nti kesan sush ilang..

mamalieyna said...

waa update pakai Hp eh..^_^

wooo kini giliran zeti pulak! akak dl 2 minggu baru baik betul..hope cepat baik k..jaga makan minum..mcm dlm pantang bersalin dl.

ratna said...

zati.. yg penting jgn mkn kicap time tgh kena chicken pox ni.. nanti dia tinggal parut.. minum air kelapa supaya keluar semua & sejuk badan.. org kata mandi air daun semambu.. cubalaaa...

honeylanz said...

kn jaga mkn..nanti abis parut..

4 Kay-E said...

Zati, take care..
dah besar baru kena chic pox ye??? cian kat u...

makan ubat ok.

NOORWAHIDAH MOHD RIDZUAN said...

aduh..habis la parut..jgn garu2 ek..

Mommy Stephanie Liah And Daddy Remy Rizal said...

get well soon!owh xleh la nk gedix2 santai on blog?hehhe

lily azliyana @ mama zara said...

Zati!!siannye kena ciken pox..(tetibe teringat yg akak pon lom pernah kena sejak kecik..)

apepon, semoga cpt sembuh k..mintak2 tk de parut tinggal la..kena wktu dh besar ni org kate susah sket parut nk ilang kan..huhu

angah iza said...

la....da tua2 baru kena ke demam campak ke??? :)
cian...mudah mudahan cepat sembuh...amin